Solørmart'n 30.juni - 3.juli!

Soloer martn 2
Vinni 2022 2
Chris Holsten 4
Tour of Norway for kids

Endelig skal Solørmart'n feires skikkelig igjen! Denne folkefesten midt i Solør har blitt holdt siden 1982 og har alltid trukket masse folk til koselige Kaffegata.

På årets 40-årsjubileum står blant annet ingen ringere enn Chris Holsten på scenen torsdag 30.juni! De siste årene har han virkelig fått vist det norske folk hvilken fenomenal liveartist og formidler han er med utsolgte turneer og utallige TV-opptredener. Den spilleglade artisten og det trofaste bandet er klare for å fortsette festen på årets SolørMart'n med sitt forrykende sceneshow. Og Handelssenteret Flisa spanderer som alltid dette GRATIS til publikum på SolørMart'n.

Lørdag 2.juli braker det løs igjen da Vinni som har servert oss radio-favorittene «Stjernestøv», «Sommerfuggel i Vinterland» og God Morgen Norge» besøker Kaffegata på hovedscenen.

Lørdag vil også barna atter en gang få delta i Tour of Norway for kids - en gratis sykkelfest for alle barn! Les mer her: https://tourkids.no/event/flis...

I tillegg finner man spennende boder, mange flotte handelstilbud og en fantastisk god stemning!

Solør Mart’n har blitt en tradisjonsrik folkefest, for både fastboende og besøkende, og det er Handelssenteret Flisa som står bak.

Velkommen til en ny folkefest på Flisa!

Reiseplanen

 • Torsdag 30.juni

  Hovedscenen i Kaffegata: Konsert med Chris Holsten

 • Lørdag 2.juli kl. 12:00

  Kaffegata: Tour of Norway fro kids - sykkelfest for barn!

 • Lørdag 2.juli kl. 21:00

  Hovedscenen i Kaffegata: Konsert med Vinni

 • Lørdag 2.juli kl. 23:00

  Hovedscenen i Kaffegata: Konsert med Celebrate

Følg oss på Instagram

@visitkongsvingerregionen