Opplevelser

Odal Kano & Fritid

Kanoutleie på vakre Storsjøen i Odalen.Storsjøen er en idyllisk perle i naturskjønne omgivelser. Hos Odal Kano og Fritid kan du leie solide kanoer, SUP-brett og tretelt i tillegg til utstyr du trenger for en fin tur på sjøen.

Les mer
  • Friluftsliv
  • Tur

Bunesvegen 67, 2120 Sagstua

Vis i kart

Nord-odal

Kano fritid II 2

Beskrivelse

På Storsjøen kan du finne mange øyer og utallige flotte stoppesteder for å slå leir, enten det er for overnatting eller lunsjpause.

Odal Kano og Fritid AS tilbyr kanoutleie i Odals-regionen. De har stasjon på Sand og på Kalvhella i Nord-Odal, med umiddelbar nærhet til sjøen. Her kan du frakte kanoene rett ned på vakre Storsjøen som har utallige muligheter for padling.

De leier ut 8 kanoer av typen Mackinaw 156 og 2 kanoer av typen Femund II. 6 kanoer står på Sand og 4 kanoer står på Kalvhella i Austvatn. Dette er en type kano som oppleves som særdeles stabil grunnet en flat bunn og én meters bredde. Du kan fint padle i denne kanoen med tre voksne personer. Det går også helt fint å padle alene. Setene er ergonomiske, og de inneholder praktiske flaskeholdere, kjølerom og et vanntett rom til verdisaker.

​Når du leier kano hos dem, følger det også med årer og flytevester.

Følg oss på Instagram

@visitkongsvingerregionen