Overnatting

PAN Tretopphytter

PAN Tretopphytter tilbyr helt unike bo- og overnattingsmuligheter høyt oppe blant tretoppene på Finnskogen. Hyttene har vunnet mange priser for sin unike, naturnære arkitektur, og fått mye oppmerksomhet i internasjonal presse. En helt særegen mulighet for naturelskere i alle aldre.

Les mer
  • Hytte
  • Friluftsliv

Joger Hansens Veg 2280, 2280 Gjesåsen

Vis i kart

Finnskogen

Photo Marcus Ek PAN 1 2

Beskrivelse

PAN Tretopphytter ligger på Finnskogen i Solør, et naturområde med stor artsrikdom og rik historie. Mystikk og det uforklarlige har alltid vært en del av dagliglivet på Finnskogen. Skogfinnenes viktigste gud var Tapio, en finsk utgave av skogguden Pan.

PAN Tretopphytter er et tilbud til naturelskere i alle aldre. Her kan større og mindre reisefølger samles i et varmt og trygt miljø over generasjonsgrensene. De seks sengeplassene gjør at hele familien eller vennegjengen kan reise sammen. Og med to hytter i kort avstand, vil man kunne utvide reisefølget til hele storfamilien, større venneflokker eller mindre bedrifter. Sammen kan man oppleve den unike naturen og dyrelivet på Finnskogen ved enten å roe helt ned, eller å ha et aktivt og variert opphold. PAN fyller alle rekreasjonsbehov gjennom alle årstider.

Hyttene har fått mye oppmerksomhet for sitt unike design og banebrytende ingeniørløsninger. I 2019 vant PAN Tretopphytter hovedprisen i den prestisjetunge arkitekturkonkurransen European Steel Design Awards og i 2023 vant PAN Tretopphytter prisen for «Best accommodation» delt ut av Scandinavian Outdoor Travel Award 2023.

Sertifiseringer

Følg oss på Instagram

@visitkongsvingerregionen