Hvor vil du våkne? På et ærverdig rom fylt med historie, eller under en teltduk langt fra allfarvei? Kanskje det er et gårdstun du helst vil våkne til, der stillheten rår og barna kan leke fritt?

Festningen 03

Festningen Hotel & Resort

Festingen Hotel & Resort ligger i den historiske festningen, i bygningen som en gang huset soldatene. Hotellet består av 28 store rom av svært høy standard, der alle er innredet og bevart med omtanke for historien som ligger i veggene. Flere av rommene har fantastisk utsikt over Kongsvinger og Glomma.

Les mer
 • Hotell
Pan innsiden square
Foto: Rasmus Norlander

PAN Tretopphytter

Pan Tretopphytter tilbyr helt unike bo- og overnattingsmuligheter høyt oppe blant tretoppene i Finnskogen. Hyttene har vunnet mange priser for sin unike, naturnære arkitektur, og fått mye oppmerksomhet i internasjonal presse. En helt særegen mulighet for naturelskere i alle aldre.

Les mer
 • Mest besøkt
 • Hytter
Montebello
Foto: montebellocamping.no

Montebello Camping

Montebello Camping, kjent fra TV-serien med samme navn, har godt med plass til bobil og campingvogn. Her kan du også bo i hytter, leiligheter eller i telt. Montebello Camping ligger i naturskjønne omgivelser, nærmere bestemt på Magnor, og har riksgrensen til Sverige som nærmeste nabo. Montebello Camping er en familiedrevet campingplass med sjel og tradisjoner.

Les mer
 • Hytter
 • Camping

I Kongsvingerregionen er mulighetene mange. Her kan du se og lese mer om hvilke overnattingsmuligheter regionen har å by på.

Image001

Negarden 1897

Negarden 1987 ligger vakkert til i stor engelsk hage på landsbyen Flisa. Her bor du i kort avstand til mange fine handlemuligheter og andre lokale attraksjoner. Vi holder åpent hele året og tilbyr overnattingsmuligheter i historiske omgivelser, samt stuer for kurs, møter, middager og arrangementer.Vi samarbeider med lokale gårder og bedrifter, derfor er det KUN lokale og eksklusive råvarer som venter deg på middagsbordet fra vårt koselige kjøkken. Vi ønsker å dele opplevelsen på Negarden 1897 som har vært et sosialt møtepunkt i Åsnes kommune i mange år, er kjent høy sigarføring, helt frem til tidlig 30-tallet.

Les mer
 • Overnatting
 • Mat og drikke
Opaker Gard 04

Opaker Gård AS

Opaker Gård AS tilbyr naturnære opplevelser for konferanser, bryllup og selskap. Vi holder til ved foten av Finnskogen, innrammet av Glomma og et åpent kulturlandskap. Her står ureiste smaker og bærekraftige opplevelser i fokus, og gården drives i dag av syvende generasjon av samme familie.

Les mer
 • Gård
Sanngrund

Sanngrund

Langs Glomma på Skarnes ligger Sanngrund – en 4-stjerners campingplass med hytteutleie og plasser til campingvogn, bobil og telt. Her er det lekeplass, badeområde, aktiviteter på vannet som båttur med eller uten fisking, kano, kajakk m.m. I kafeteriaen serveres det nydelig mat hver dag fra morgen til kveld.

Les mer
 • Hytter
 • Camping
Finnskogstua sommer

Finnskogstua

Finnskogstua ligger på en halvøy i innsjøen Skasen med en lang barnevennlig sandstrand i nærheten. Stier og sykkelveier i grønne omgivelser. Her er det mulighet for å oppdage de koselige øyene, fiske og eventyrlige naturopplevelser. Besøk gamle finnetorp, og du vil forstå hvorfor finnene slo seg ned akkurat her i grensetraktene med flotte innsjøer og stille tjern.

Les mer
 • Overnatting

Fra tretopphytter, via campingplasser til luksushotell – få steder er spennet i overnattingstilbud like stort som i Kongsvingerregionen.

Milepelen
Foto: milepelen.no

Milepelen Hotell og Vertshus

Milepelen Hotell og Vertshus ligger i hjertet av Nord-Odal, langs Sandselva som renner ut i Storsjøen. Her tilbys 26 rom, restaurant og bar. I kort avstand finner du Sagstua Skolemuseum og barndomshjemmet til Sigurd Hoel.

Les mer
 • Mest besøkt
Grensenexperience
Foto: grensenexperience.com

Grensen Experience

På riksgrensen mot Sverige ligger Grensen Experience, et opplevelseshus med utsikt til den vakre innsjøen Røgden, med sine bittesmå trebevokste øyer. Her er det gode fiskemuligheter, omkranset av mytiske skoger med Norges største populasjoner av ulv, bjørn og elg.

Les mer
 • Leiligheter
Ingelsrud
Foto: ingelsrud.no

Ingelsrud Gård

Opplev landlig ferieidyll på familiegården, Ingelsrud Gård. Her kan du bo i hovedhuset, kårboligen, stabburet, drengestuen, i lavvo og gapahuk, og frokost kan bestilles uansett hvor på gården du bor. Gården har fantastisk utsikt og umiddelbar nærhet til vann, strand, skog og mark, og aktivitetsmulighetene er mange.

Les mer
 • Gård
Slobrua
Foto: slobrua.no

Slobrua Gjestegård

Med 22 motellrom og 22 hotellrom med ulike romløsninger har Slobrua Gjestegård noe for enhver. Restauranten tilbereder mat av lokale råvarer og menyen er alltid sesongbasert. For de som er på bilferie er det verdt å merke seg at Slobrua Gjestegård tilbyr 16 stk. Tesla Superchargers i umiddelbar nærhet.

Les mer
 • Hotell
Finnskogen kro
Foto: finnskogen.no

Finnskogen Kro og Motell

Et paradis for deg som vil vekk fra stress. Finnskogen Kro og Motell er et samlingssted på Svullrya – et lokalsamfunn med sterke røtter til den finske innvandringen, og som holder på gamle tradisjoner gjennom bl.a. brukt- og antikk butikk og landhandel. Finnskogen Kro og Motell tilbyr glamping i spennende hyttetelt med gode senger, hytter, stabbur og minivillaer.

Les mer
 • Camping
Kongsvingerbudgethotel
Foto: kongsvingerbudgethotel.no

Kongsvinger Budget Hotel

Med flott utsikt over Glomma ligger Kongsvinger Budget Hotel, et lite smarthotell med 24 rom. De tilbyr sine gjester rimelig overnatting med et enkelt priskonsept. De har enkeltrom, dobbeltrom, twinrom, trippelrom og familierom og du kan enkelt bestille via web.

Les mer
 • Hotell
Finnskogen camping
Foto: finnskogen.net

Finnskogen Turist & Villmarksenter

Finnskogen Turist & Villmarksenter er perfekt for sommerferie med barn. Lokalisert ved nordenden av innsjøen Skasen, tilbyr Finnskogen Turist og Villmarksenter utleie av motorbåter, kanoer, kajakker og seilbrett, tennisbane, badestrand med vannsklie og mye mer — alt det en aktiv og naturglad familie kan ønske seg.

Les mer
 • Hytter
 • Camping
Vinger
Foto: vinger.no

Vinger Hotell

Vinger Hotell ligger midt i Kongsvinger, men likevel diskret tilbaketrukket i en privat park. Bygningen ble bygget i begynnelsen av 1930-årene, og har lange tradisjoner for å ha et godt kjøkken.

Les mer
 • Hotell
Sigernessjøen
Foto: golfcamping.no

Sigernessjøen Familiecamping

Sigernessjøen Familiecamping er en sann perle for alle golf- og campingentusiaster. Den familievennlige campingplassen tilbyr bl.a. flere ulike type hytter, gratis internett, lekeplasser, minigolf, vannsklie og trampoliner. I tillegg har campingplassen gode fiskemuligheter, og Kongsvinger Golfklubb som nærmeste nabo.

Les mer
 • Hytter
 • Camping
Sostun gard
Foto: sostun-gard.no

Søstun Gård

Søstun Gård tilbyr en helt unik gårdsopplevelse — gården driver du nemlig selv. Opplev gammeldags gårdsdrift og dyrehold i bonderomantiske omgivelser. Spis kortreist mat fra gårdens eget spiskammer. En unik og uforglemmelig ferie for store og små.

Les mer
 • Gård
Skaslien Gjestgiveri
Foto: Visit Norway

Skaslien Gjestgiveri

Skaslien Gjestgiveri er et lunt og hjemmekoselig hotell med nærhet til flotte turmuligheter. Gjestgiveriet ligger sentralt på Kirkenær og er kjent for sitt prisbelønte, kortreiste kjøkken og utmerkede service.

Les mer
 • Hotell

Følg oss på Instagram

@visit_kongsvinger_regionen