Maarud Gaard Opplevelser

Vilt, vakkert og velsmakende! Maarud Gaard Opplevelser er et særegent kurs- og konferansesenter midt i skogen ved idylliske Sæterlisjøen, kun én time fra Oslo og Gardermoen. Her finner du 70.000 måls tumleplass, vakre vegger fylt med historie og et åpent vertskap som legger alt til rette for opphold og seminarer. De kulinariske måltidene kan serveres midt i naturen eller i spisesalen. Overnattingstilbudet favner bredt, enten du vil sove i lavvo eller foretrekker myke senger. Og hva med å holde ball i muséet på Maarud Hovedgård?

Les mer
  • Overnatting
  • Gård
  • Opplevelser

Finnholtveien 1469, 2114 Disenå

Vis i kart

Sør-odal

14

Beskrivelse

Overnatting

Midt i skogen i en rydning ligger det noen gamle og vakre hus. Villaen og Huka heter de og er vitnesbyrd om et skogbrukersamfunn som var. Så har vi Skogheim, skogsarbeidernes hus. Hit kom karene ruslende med øksa over skulderen i skumringen, her ventet kokka med middagen.

Mat & drikke

De serverer gjerne fem retter med kulinariske opplevelser i et festpyntet lokale, og like gjerne samme meny midt i villmarka! Grillet villsvin, rømmesurret ørret, innbakt hjortefilét og rødvinsmarinert elgstek.

Kafe Huka

Kafe Huka er et møtested for lokalbefolkningen og feriegjester ved Maarud Gaard Opplevelser. Her serveres alt fra flesk og duppe, til sveitsisk ostefondue og tradisjonelle elgkarbonader! Åpent hver søndag kl. 12 - 17 på vinteren fra og med søndag 13.februar, les mer her for oppdaterte åpningstider og meny: www.facebook.com/kafehuka

Følg oss på Instagram

@visitkongsvingerregionen