Hva skjer

50061176512 f7525e7b38 k
  • Besøkssenter

The Plus

Visste du at verdens mest miljøvennlige møbelfabrikk er bygget i Eidskog i Kongsvingerregionen? The Plus er den største investeringen i norsk møbelindustri på flere tiår. Fabrikken vil bli et globalt utstillingsvindu for bærekraftig og høyeffektiv produksjon.Åpner 3.juni 2022, men du kan allerede nå besøke taket og det flotte områder rundt bygget som fylles opp av kunstinstallasjoner, benker og mer!

Les mer
Finnskogleden
  • Friluftsliv

Finnskogleden 30 år!

Finnskogleden - på historiske stier gjennom gammelt landskap!I 2022 er Finnskogleden 30 år og det skal feires hele sommeren, og lørdag 11.juni kan du bli med å feire ledens jubileum på finnegården Purala.Finnskogleden er en vandringsled som går mellom Morokulien på grensen mellom Eidskog og Eda i sør, og Søre Osen i Trysil i nord. Den er cirka 240 kilometer lang og går gjennom Finnskogen både på norsk og svensk side av grensen.

Les mer
Ingerjo2 2
  • Arrangement

«Dinner in the sky» på Kongsvinger Festning!

Den 17.juni 2022 kommer det spektakulære internasjonale matkonseptet tilbake til Kongsvinger Festning! Kongsvinger by var den første “Dinner In The Sky”-konseptet som noensinne besøkte Norge i sommer! Nå har du sjansen til å bli med på en svevende himmelferd med panoramautsikt på nytt.

Les mer
BUA
  • Opplevelser
  • Friluftsliv
  • Sport
  • Tur
  • Ski

Lån utstyr til friluftsliv og sport

BUA er en nasjonal ideell organisasjon som jobber for at barn og unge skal få mulighet til å prøve flere og mer varierte aktiviteter. Det gjør vi ved å gjøre det enklere for deg å låne utstyr til sport og friluftsliv. Nå kan alle i Norge som er registret i en lokal BUA låne i andre kommuner også. Sjekk ut hvor du finner de lokale BUA:BUA Kongsvinger BUA Eidskog BUA Nord-Odal BUA Åsnes BUA Grue BUA Sør-Odal

Les mer
Finnskogens hus A day at the museum red c tmb 877x0
  • Museum

Nytt felles museumsbygg Norsk Skogfinsk Museum på Svullrya i Grue

Endelig skal det bli et felles museum for den norsk skogfinske kulturen! Norsk Skogfinsk Museums oppgave er å være en representativ og samlende institusjon for skogfinner, som er en anerkjent nasjonal minoritet i Norge.

Les mer

Følg oss på Instagram

@visitkongsvingerregionen