Flisa Camping

Flisa Camping, tidligere kalt Færder, kan by på utleie av nye hytter, flott sandstrand og kortreiste måltider på Færder Bistro. Etter en heloppussing av campingplassen har campingen nå åpnet på nytt! Nytt av året er glampingtelt, smakfullt innredet rett ved sandstranda. En perfekt start på en dag i Norges grønne hjerte.

Les mer
  • Overnatting
  • Camping
  • Hytte
  • Bobilplasser

Færdervegen 123, 2270 Flisa

Vis i kart

Åsnes

Flisa Camping

Beskrivelse

Ved Glommas bredd, ca. 3 km fra Flisa sentrum ligger Flisa Camping. Etter et stort ansiktsløft de siste årene har campingen blitt et herlig samlingspunkt. Her settes gjestene høyest og de ansatte ønsker å skape en unik ferieplass for store og små. Campingen har utleie av hytter, plass til egne telt, vogner og bobiler, nytt sanitæranlegg, samt kjøkken og vaskerom til gjestene. Og ikke minst glampingtelt!

Badeplassen og stranda er åpen for alle og på strandområdet ligger kiosken Færder`n. Her nede kan du spise Færderburger, få deg noe avkjølende å drikke eller bli med på et av de mange arrangementene eller konsertene.

Nytt for året er de fem glampingteltene som ligger idyllisk til ved vannet! Her kan du sove godt i en deilig seng og nyte et luksusopphold i telt foran vannkanten. Hvorfor ikke ta en weekend på glamping i Norges grønne hjerte i sommer?


Følg oss på Instagram

@visitkongsvingerregionen

Bilde fra Visit Kongsvinger Regionen sin Instagram profil
Visste du at Hans Børli ble født på denne dagen for 105 år siden?💚«Det eneste gode jeg har å si om disse forbannede vinterkveldene, er stjernehimmelen.» Hans Børli.🌲Dikteren Hans Børli (1918–1989) levde hele sitt liv i Eidskog kommune. Han vokste opp under små kår inne på Fjeldskogen. Han ble tidlig glad i bøker og utmerket seg på skolen. Forsøk på videre utdanning ble stoppet av krigen. I krigsårene vikarierte han som skolelærer på sitt hjemsted, arbeidet i skogen og fungerte samtidig som grenselos for flyktninger til Sverige. Da freden kom, stiftet Hans Børli familie og flyttet til Tobøl. Skogen ble hans fremtidige arbeidsplass, som tømmerhogger.Hans Børlis er ofte blitt karakterisert som «Skogens dikter», en betegnelse han selv både likte og mislikte. Utgangspunktet var skogen. Den kjente han bedre enn noen. Trolsk natur, drømmer, blodslit, sorg og glede. I sin kamp med ordene førte han oss inn i politikk, til fremmede kulturer og ble i økende grad opptatt av eksistensielle problemer som ensomhet, krig, fangenskap, angst, tro, tvil og død.Børlis litterære produksjon strekker seg over tidsrommet 1933–1988, fra han debuterte i Kongsvinger Arbeiderblad med skolestilen «I snestorm og kulde» til hans siste, retrospektive verk, «Med øks og lyre». I alt ble det 22 diktsamlinger og seks prosabøker. En diktsamling, en roman og en aforismebok, «Tankestreif», er utgitt posthumt. Hans Børli skrev forøvrig et par uhøytidelige skuespill og bidro med fortellinger, dikt og noveller i flere aviser og ukeblad. Dessuten var han en flittig brevskriver.Hans Børli er oversatt til flere språk, blant annet tjekkisk, russisk, tysk og spansk, og han mottok en rekke litterære priser. @hansborli_tyrielden @Oppistuen #hansbørli #skogensdikter #skog #eidskog #oppistuen #kongsvingermuseum #anno #norgesgrønnehjerte #visitnorway