Handleglede

Max Ivan & co

Max Ivan & co tilbyr lokale smaker laget med mye kjærlighet og godt humør. Viltkjøtt er deres spesialitet og du kan både besøke delikatessebutikken deres på Eidskog og bestille til selskap. Elg, hjort, bær og sopp fra skogen - alt dette og mer til fra de lokale skoger er viktig utgangspunkt for de rene produkter Max Ivan er kjent for.

Les mer
  • High-end
  • Restaurant

Vestmarkavegen 187, 2230 Skotterud

Vis i kart

Eidskog

Max Ivan

Beskrivelse

Firmaet har sitt navn etter gründer Max Ivan Lindkjølen som er en ekte Eidskoging. Han er født og oppvokst på Vestmarka som i hans øyne, er den fineste plass på jorden.

Nærings(middel)virksomheten med fokus på kortreist og ren mat, servering, catering, nedskjæring av vilt og økologisk kjøtt, produksjon av egne matprodukter, selskapsarrangør og med mye mer, ble etablert på familiens bosted i Vestmarkavegen 187, 2230 Skotterud i begynnelsen av 2000-tiåret.

Eiendommen heter Kvernenga der elven Børjåa slynger seg halvveis rundt teigen. I gamle dager var en kvern i aktivitet ved fossen rett nedenfor næringslokalet til Max Ivan AS. Derav navnet Kvernstua som er selskapslokalet på Kvernenga.

Følg oss på Instagram

@visitkongsvingerregionen