Galleri BJØRNEN

Naturfotograf Kjell Ivar Wålberg har et lite, men svært innholdsrik fotogalleri med et hundretalls egne dyrebilder. Det spesielle med «Galleri BJØRNEN» er at det vises en rekke spennende fotografier som er tatt i galleriets umiddelbare nærhet. For eksempel finner du bilder av både bjørn, ulv, jerv, gaupe og kongeørn tatt innen en omkrets på et par hundre meter fra galleriet.

Les mer
  • Opplevelser
  • Besøkssenter

Lønhaugsvegen 326, 2256 Grue Finnskog

Vis i kart

Finnskogen

Galleri bjoernen

Beskrivelse

Ellers er de fleste av skogens ville dyr representert i villmarksgalleriet, ofte i form av uvanlige situasjoner og i stemningsfulle omgivelser. Noen av bildene er blitt til ved bruk av ulike former for kamerafeller, andre ved direkte møter med fotografen. Wålberg arbeider både med farger og svart/hvitt-bilder.

Bjørner er Wålbergs favorittmotiv, også portretter av bjørner (ingen dyreparkbjørner!), og du finner en rekke bjørnebilder i villmarksgalleriet, mange også fra Sverige, men bjørner fra Finland og Alaska er også representert.

Wålberg tar imot besøkende etter avtale, og i tillegg har han enkelte «åpne dager» i galleriet. I sommer er det i første omgang åpne dager i galleriet i lørdag 10. og søndag 11. juli. Om ettermiddagen den lørdagen er det også friluftskonsert på plenen utenfor galleriet med Roy Lønhøiden og Tony Bekkengen.

Følg oss på Instagram

@visitkongsvingerregionen