Odal Fritid & Turistservice

Odal Fritid & Turistservice tilbyr en rekke ulike tilbud. Alt fra guiding innenfor fiske og friluftsliv, til reparasjoner og salg av sykler. De utfører også de fleste service og vedlikeholdsoppdrag både for bedrifter og private som f.eks. rydding, trefelling, snømåking, ved, hytteservice med mer.

Les mer
  • Opplevelser
  • Fiske
  • Friluftsliv
  • Action

Sigurd Hoelsveg 36, 2120 Sagstua

Vis i kart

Nord-odal

Guided Fishing Tours with Raymond 4

Beskrivelse

I sommer kan du prøve fiskelykken sammen med en av Odalens virkelige storfiskere. Raymond fra Odal Fritid & Turistservice er alltid klar for nye eventyr på Storsjøen. Han tilbyr tre ulike pakker; trolling, spinnfiske og speiding.

Avganger hver søndager kl. 12 og onsdager kl. 16 fra 20.juni til 22.august.

Ta kontakt for mer info!

Følg oss på Instagram

@visitkongsvingerregionen

Bilde fra Visit Kongsvinger Regionen sin Instagram profil
🎁 Gi bort en historisk opplevelse til jul?🎄 Vi anbefaler historisk vinterfest lørdag 19.februar 2022 kl. 19:00 hos kommandant Fredrik Werenskiold og hans kone Jensine! ✨ 💚Sammen med ekteparet Thomasine og Jonas Lie byr de på mat, musikk, historier og mye humor i barndomshjemmet til kunstneren Erik Werenskiold. 💚Fra du blir møtt i døren til Kommandantboligen på historiske Kongsvinger Festning til takk for maten-talen blir du tatt med 150 år tilbake i tid. 💚Det serveres en historisk tre-retters middag med forrett, hovedrett og dessert inkludert kaffe. 💚Pris kr 995 - skreddersydde gavekort til julegaver tilgjengelig! 💚Gjennom måltidet lærer du mer om livet i gamle Kongsvinger og hvordan familier som Werenskiold og Lie var med på å forme det nye Norge som vokste frem etter 1814 – en prosess som førte til frigjøringen i 1905. Familievenner som Bjørnstjerne Bjørnson, Aasmund Olavsson Vinje og Ole Bull er en naturlig del av samtalen, det samme er Thomasine sin fabelaktige søster Erika Lie. 💚Kveldens vertskap er Eva Vermundsberget, Øivind Roos, Mette Jernberg Skogbakken og Lars Ovlien.💚Trenger du overnatting? Kontakt Festningen Hotel & Resort. De tilbyr enkeltrom for kr 895 og dobbeltrom for kr 1495 inkludert frokost. Gi beskjed om at du skal på historisk middag når du booker.#visitkongsvingerregionen #norgesgrønnehjerte #visitnorway #christmas #jul #julegave #gavekort #eventyrligopplevelse #historiskopplevelse #vinterfest #larsovlien #evavermundsberget #øivindroos #metteskogbakken #kongsvingerfestning #festningenhotelogresort