Eventyrfestningen 29. juni - 6. juli 2023!

Krebs2023 mars facebookcover PAGE
2022 Eventyrfestningen
Sunniva de Alfaro MG 8427
Birgitta Lindén Birgitta Lindén1
Sunniva de Alfaro Eventyrfestningen 2022
Sunniva de Alfaro Eventyrfestningen

EN MAGISK KVELDSFORESTILLING FOR HELE FAMILIEN

«Oberst Krebs og jakten på festningssverdet» spilles utendørs på Kongsvinger festning sommeren 2023

Billetter i salg nå!

Over 5000 har sett familiemusikalen «Oberst Krebs og jakten på festningssverdet» på Kongsvinger festning. Nå har du igjen sjansen til å få med deg suksessforestillingen sommeren 2023!

Tenk om det fantes et sverd, et magisk festningssverd, som gjorde at den som eide det ble sjef over alle på Kongsvinger festning!

Året er 1814. Ish. Oberst Krebs er sjef på festningen, og en som alle digger og ser opp til. Unntatt den skumle dama Siv, hun er lei av å måtte luske i skyggene og slave for Krebs. Og hvis profetien stemmer, kan hun snart få tak i festningssverdet og ta over hele festningen!

Kjøkkenjenta Klara skulle også gjerne hatt et festningssverd. Da kunne hun nemlig gjort slik at jenter også kan være soldater, og dra ut i verden og slåss! Men da hun får vite om Sivs onde planer, er det plutselig opp til henne, med god hjelp fra Vegard, Peggy og Korporal Knut, å redde festningen fra ondskapen som lurer!

«Oberst Krebs og jakten på festningssverdet» er en storslått utendørs kveldsforestilling på Kongsvinger festning, stappfull av musikk, dans, humor, magi og varme. Forestillingen passer for hele familien, fra 5 år og oppover.

«Oberst Krebs og jakten på festningssverdet» spilles på Kongsvinger festning 29.juni - 6. juli 2023.

Følg oss på Instagram

@visitkongsvingerregionen