Overnatting

Minimäki AS

Offline is the new luxury!Ved den fredelige sjøen Steinreien på Finnskogen kun 1t 45 min fra Oslo kommer det snart et spennende og bærekraftig hyttefelt med mikrohus. Natur, stillhet og skogfinsk kultur er beskrivende stikkord for drømmen du snart kan realisere! Det legges opp til andelsjordbruk, felles utstyrsbu, felleshus og andre aktiviteter. Dette skal forbli en naturtomt og og her skal Finnskogen, miljøet og naturen stå i fokus. Ønsker du å vite mer ta kontakt!

Les mer
  • Hytte

Steinreisvegen, 2218 Lundersæter

Vis i kart

Finnskogen

Minimaki

Beskrivelse

Hva er Minimäki?

Minimäki er et helt spesielt område ved sjøen Steinreien på Finnskogen. Området har plass til 30 minihus. Du eier minihuset ditt selv, og leier parsellen. Hver parsell har opplegg for strøm, vann og kloakk som du kobler deg på. Planen er å bygge moderne, økonomiske og energivennlige hytter. Minimäki er et samfunn med blant annet fellesbu som skal inneholde utstyr og hjelpemidler for å kunne nytte Finnskogen på en god måte.

Minimäki betyr «veslebakken». «Mini» kommer fra minihus. «Mäki» er finsk og betyr bakke. Dette ordet finner du i mange stedsnavn på Finnskogen, blant annet finnegården vi har vokst opp på, «Lethomäki». Minimäki ligger i skrånende terreng ned mot sjøen Steinreien. Området er femti mål og har 180 meter sjølinje. Steinreien ligger på Lundersæter, kun 1 time 45 minutter fra Oslo. Minimäki er tenkt som et hyttefelt hvor du får muligheten til å være med å nytte de enorme ressursene vi har på Finnskogen. Midt i naturen.

Praktisk informasjon:

Man parkerer på felles biloppstillingsplass like ved feltet. Det vil være mulig å kjøre til eiendommen ved behov, men vi ønsker å unngå biltrafikk på feltet. Da du har svingt av riksvegen, ligger Minimäki etter en smal blindvei med bom. Det er kun 3 hytter og ett lite småbruk som benytter veien i dag. Man ser ikke annen bebyggelse fra Minimäki. Her er naturen nærmeste nabo.

Følg oss på Instagram

@visitkongsvingerregionen